Bburago McLaren Speedtail “1/43”

Az igazi Bburago ami nem is tagadhatná hogy Made in China. A dobozból nézve elég menő, futurisztikus modell, de ahogy kiveszed az autót és megfogod egyből elfog a gagyi érzés. Könnyebb mint egy Hot Wheels / Matchbox autó. Nem tudom hogy ez csak azért van mert az autó teteje ami fekete színű műanyagból van, vagy a fém rész is vékonyabb mint valaha.

Az alváz egy sima felület ezen már nem lepődik meg az ember, viszont ami még meglepetés lehet hogy az 1/47 méretarány szerepel rajta. Nyilván ha valóban 1/43 lenne nem férne be a szabvány dobozba, így ez sem annyira újdonság, hogy csalni kell a gyártónak az 1/43 széria esetén.

Viszont amik nagyon bejönnek azok a felnik, szinte teljesen sikerült lemásolni őket a gyártónak az eredeti autóról. Már majdnem felhoztam negatívumként a tükrök hiányát, de az a valódi autón sincs az áramvonalasság jegyében.

Konklúzió: jó ránézni az autóra ezerpárszáz forintért, de fogdosni inkább ne fogdosd. Most csak egyet sikerült vennem, később próbálok a shopba is felrakni néhányat.